«De Marvells» @Arendal Rock klubb påskejam. 12 April

Arendal Rock klubb har påsketradisjonen i behold i år også. Det blir også i år lokale innslag men kvelden toppes med det fabelaktig energiske bandet De Marvells.

De Marvells kommer fra ulik musikalsk bakgrunn men sammen har de funnet sitt egne dystre, energiske sound. De har uten tvil hentet mye inspirasjon fra band som Hawkwind og Savage Rose, The Allmann Brothers, men også fra Nick Cave, Pj Harvey og Tarantini-Soundtracks, og ikke minst fra hverandre. De har en energisk og dynamisk tilstedeværelse på scenen. Det er vanskelig å sjangersette De Marvells, men den dystre, sårbare, melodiøse og aggresive stemningen går igjen. Energien og melankolien i den kraftige vokalen til Christine Marvel ligger perfekt over den mørke, psykedeliske gitaren, de tunge trommene og den suggerende bassen.

De Marvells har spilt flere lokale konserter og festivaler. Etter en konsert de spilte i Halden fikk de et helside oppslag hvor overskriften lød
« I en tid da det er elektonikaartister som setter den kommersielle dagsorden,trenger verden ny rock. De Marvells tar jobben».
Musikk journalist Tom Skjeklesæther skriver at når han skulle fortelle om De Marvells til en bekjent i musikkbransjen,
måtte han ty til følgende beskrivelse av vokalisten; "som om man rullet Janis Joplin, Jim Morrison og Iggy Pop inn i en person. Backet av et tidlig Led Zeppelin."


Ons. 12. April

Program:
The Grand Fool
Morbid Massacre
Atmosphere
Leafy
De Marvells


Dørene åpner Kl.20.00
Fullpris: 200- student/ ungdomspris 150.- maks 25 år.
https://www.youtube.com/watch?v=cmKhG4NiWV0
Arr. Arendal Rock Klubb