Underwing plateslipp fre. 20 mai.

Underwing har begynner å bli lagt merke til og har hatt premiere i programmet til P3 Ruben. Underwing sammen med flere andre sterke band ble også presentert på Rytmiske fabrikk sin showcase på Uhørt i Oslo rett før årets Bylarm.
I en tid hvor sjanger er blitt en begrensning for musikalsk kreativitet så kan «Kaela Upsweep» sies å være et helt unikt tilskudd i den norske musikkjungelen. Utgivelsen består av fem varierte spor som sammensveiser grunge, metal og funk sjangerne. Resultatet er en EP med et mangfoldig musikalsk uttrykk der stikkordene er melodiske vokallinjer og fengende rytmer.
På «Kaela Upsweep» står også lyrikken i høysetet og et sentralt tema er her hvordan man kan vokse som menneske gjennom å overkomme utfordringer man møter i livet. Angst, depresjon og psykisk helse er her noen sentrale stikkord, i tillegg til hvordan dagens materialistiske samfunn og dets konvensjoner rundt angst og depresjon forverrer problematikk
Utgivelsen er mikset, mastret og produsert av Joachim Walle Michalsen, bandets trommeslager, mens bandets bassist og vokalist, Enyeto Kotori, har stått for det visuelle designet. På denne måten har alle aspekter ved bandets originale visjon for «Kaela Upsweep» blitt ivaretatt. «Kaela Upsweep» vil bli utgitt både digitalt og fysisk gjennom Pinecone Records den 20. Mai. Utgivelsen vil bli akkompagnert av en landsomfattende turne som vil snart bli annonsert.

https://www.youtube.com/watch?v=TccwI2ALUEk

Sted: Munkehaugen scene
Dato: 20. Mai, 2017
CC: 150/100 (for de under 26) NOK
Arr. Arendal rock klubb