Forsiden

Seminar i Arendals uka

I forbindelse med Arendalsuken har Ingerfair i samarbeid med Munkehaugen kultursenter gleden av å invitere deg til å delta på et av våre 3 “To go” seminar. Disse seminaret er et refleksjonsrom og en inspirasjon til arbeidet med frivillige. Seminarene er for alle som har interesse i den frivillige verden. Studentersamfunnet i Bergen og Kulturutvalget ved Det Norske Studentersamfund inviterer til en samtale om norsk økonomi med Hans Geelmuyden og Andreas Halse - hva skal norsk økonomi leve av i fremtiden?

Tirsdag 15. August.
Konflikthåndtering i den frivillige verden

Kl.10:00 til 11:30
1. etg. Ballsal
Gratis kurs

Julia B Hunt gir deg noen verktøy du kan bruke når du ønsker å løse en konflikt, eller hindre at den i det hele tatt forekommer.
Julia B. Hunt er seniorkonsulent i Ingerfair. Hun er cand.mag. i psykologi og kultur- og språkstudier, med fokus på kulturforskjeller og frivillighet. Hun har i en årrekke arbeid med frivillighet, ledelse av frivillige og styrearbeid. Julia er selv frivillig flere steder, blant annet som leder på Roskilde Festivalen og i styret for Dansk Magisterforening.

Arrangør. Ingerfair i samarbeid med Munkhaugen kultursenter

http://www.arendalsuka.no/event/user-view/4867

Tirsdag 15. August.
Kurs 2: Hvordan holde motivasjonen oppe hos de frivillige

Kl: 13:00 – 14:30
1. etg. Ballsal

Du skal kjenne dine frivillige for å vite hva som motivere dem. På dette gratisseminaret presentere Sylvia Jacobsen for deg noen gode verktøy du kan bruke for å holde motivasjonen oppe hos de frivillige.

  • Vi kommer blant annet innpå:
  • Årsakene til en frivillig å engasjerer seg i din organisasjon
  • Hvordan bruke organisasjonsmodellen til å holde motivasjonen oppe.

Velkommen skal du være til å komme å høre forskjellige sektorer uttaler seg om hva de har gjort for å tilpasse seg et samfunn i endring.

Tirsdag 15. August.
Rekruttering av frivillige

15.30 – 17.00
1. etg. Ballsal
Gratis kurs
Lett servering!

Frederik C. Boll er direktør i Ingerfair Danmark. Frederik er utdannet sosiolog. Frederik har skrevet en rekke fagbøker innenfor arbeidet med frivillige. bl.a. «Samskabelse eller samarbejde?» , « Forskelle, fordele og fremgangsmåder» (2014), «Sådan leder du frivillige i forskellige situationer» (2014), «Sådan skriver du frivilligstrategier og frivilligpolitikker der virker» (2013) og Frivilligkoordinering – hvorfor og hvordan? (2012)

 

Tirsdag 15. August
"Kan vi redde norsk økonomi"

Kl 14-15
2. etg. Dansesal

Hans Geelmuyden og Andreas Halse. Hva skal norsk økonomi leve av i fremtiden? Oljeprisfallet i 2014 viste med all tydelighet at den norske oljeøkonomien er skjørere enn vi har likt å anta. I alle år har norsk økonomi vært tuftet på primærnæringene, men hva skal vi leve av i fremtiden etter at oljen enten tar slutt, eller slutter å være lønnsom?

Arrangør: Studentersamfunnet i Bergen og Kulturutvalget ved Det Norske Studentersamfund

 

 

https://www.arendalsuka.no/event/user-view/5056