Fredag 6 okt. Låtskriver kveld med Einar Fadnes ( Jim Stãrk ) del 2

Einar Fadnes har en sterk låtkatalog med mange hiter. Dette er samling nr 2 og vil ha mer fokus på tekster og inspirasjonskilder.

Fredag 6.10 Låtskriverkveld med Einar Fadnes ( Jim Stãrk ) del 2.
Jim Stärk er et norsk band bestående av Einar Stokke Fadnes og Inge Sørbrøden. Navnet er hentet fra James Deans rollefigur Jimmy Stark i 50-talls filmklassikeren Rotløs ungdom.
Einar Stokke Fadnes og Inge Sørbrøden er fra samme område utenfor Oslo, og de møttes gjennom sin felles musikkinteresse. De dannet Jim Stärk i 2001, sammen med trommeslager Simen Mæhlum og pianist, Asbjørn Ribe. Senere kom vår lokale musiker inn som trommeslager. I juli 2009 meldte trommeslager Tom Rudi Torjussen at han har sluttet i bandet. Bandet har deretter brukt forskjellige trommeslagere. Mest brukt er Erland Dahlen. Gitarist, Trond Mjøen, har også vært en flittig brukt gitarist og var sterkt delaktig i platene Turn Around And Look og Rainy Love Sounds i tillegg til å være bandets faste live-gitarist.

Moderator er Jan Thygesen som er musiker, tekstforfatter og vil føre en samtale med de inviterte.

Denne gang vil låtskriverkvelden ha et eget fokus på tekster og gjester er :Camilla Susann Haug, Tomas Fianbakken og Anne Mihaila.
Gjestemusiker sammen med Einar Fadnes er Rasmus Solem og vil avslutte med et sett. 

Fri alder:

Bill. Ordinær pris150/100 for ungdom
Dørene åpner kl.20.00
Arr. Munkebusiness i samarbeid med Arendal låtskrivernettverk - Rytmisk Fabrikks talentutviklingsprogram.