Forsiden

Ida Jenhus duo 11. Nov.

Vi synes det er stort å få Ida Jenshus til Munkehaugen scene. Hun gav ut en konsertplate i «Live» i 2016 og mange vil nok også huske hennes konsert på hovedscenen under Canal Street dette året, dette blir en intimkonsert med få billetter tilgjengelig.
11 november holder artisten Ida Jenshus en intimkonsert på Munkehaugen Kultursenter i Arendal. Siden hun vant talentkonkurransen Lyden Av Lørdag på NRK TV i 2007, har hun vært en av landets mest markante utøvere i sjangeren americana/country. Hun ar allerede rukket å utgi en rekke album og er aktuell med den nye plata «Two Worlds». Debutplata «Colour of the Sun», som ble belønnet med Spellemannsprisen i klassen for country , kom i 2008 og i 2010 fikk hun Spellemannsprisen for plata «No Guarantees» . Hennes tredje album «Someone To Love» fra 2012 ble også funnet verdig en Spellemanspris. Hun har altså fått spellemannspris for alle sine tre første utgivelser, noe som bare hun og Dum Dum Boys kan skilte med! Ida Jenshus ble også nominert til spellemannsprisen i 2014 i klassen for Årets Popsolist for utgivelsen «Let It Go». Som artist beveger Ida Jenshus seg i countrymusikkens ytterpunkter noe som ble tydeliggjort på hennes plate «Starting Over Again» fra 2015 der låtene strakk seg opp mot seks, sju, åtte og ni minutter.I oktober i år slapp hun altså plata «Two Worlds» der hun har samarbeidet med den anerkjente amerikanske låtskriveren John David (JD) Souther, kjent for sitt samarbeid med bl.a Linda Ronstadt, Eagles, James Taylor og Bonnie Raitt.

Det er med andre ord en artist i ypperste klasse man har anledning til å oppleve på Munkehaugen Kultursenter denne novemberlørdag.

Dørene åpner. 21.00.
Få billetter.
Bill.pris ordinær. 325.-
Ungdom student. 240 maks fylte 25 år

https://idajenshus.no/

https://www.ticketmaster.no/event/ida-jenshus-tickets/549319?language=en-us