Forsiden

Fre.10.11. Thulsa Doom support De Marvells

Thulsa Doom kommer med et fantastisk nytt album i oktober etter en pause på nesten 15 år:) Bandet ble grunnlagt i 1999 av Ole Petter Andreassen (også kjent fra The Cumshots og Black Debbath). Et annet medlem er Egil Hegerberg, kjent fra Gartnerlosjen og Black Debbath.

Thulsa Doom la opp i 2006. De har fra før av tre plater og en EP bak seg, den siste fra 2005, og etter gjenforeningen har de utgitt remastrede versjoner av de tidligere platene. Nå er de tilbake med plata «A Keen Eye for the Obvious».I 2000 debuterte Thulsa Doom med den klassiske EP’en «She Fucks Me». Norges første stoner-release. Året etter fulgte de sterkt opp med «The Seats are Soft But the Helmet Is Way Too Tight», en av 2001s sterkeste norske rockeutgivelser, selv om avslutningssporet er noe stillestående. Og mye tyder på at «A Keen Eye for the Obvious» blir en av 2017s beste norske rockeutgivelser, selv om det har sneket seg inn et stillestående kutt her også, «Confident Me».
https://www.youtube.com/watch?v=Djc0rtrffg0

De Marvells har uten tvil hentet mye inspirasjon fra band som Hawkwind og Savage Rose men også fra Nick Cave, Pj Harvey og Tarantino-Soundtracks. De har en energisk og dynamisk tilstedeværelse på scenen. Energien og melankolien i den kraftige vokalen til Christine Marvel ligger perfekt over den mørke, psykedeliske gitaren, de tunge trommene og den suggerende bassen.https://www.youtube.com/watch?v=cmKhG4NiWV0&list=PLHfL357oZnYU9U_-SvExX0tKVS8BZ5pms

Bill. Ordinær 275/220 student / ungdom
http://www.ticketmaster.no/event/thulsa-doom-tickets/549321?language=en-us
Arr. Munkebusiness i samarbeid med Arendal Rock klubb