Forsiden

Folkmetal 24. Nov. Blodsmak support Vanvidd

Blodsmak spiller en potent miks av allsangvennlig heavy og norske folketoner med hjertet naglet fast på utsiden av skjorta. Og de gjør det på rockespråket nynorsk!. Support bandet Vanvidd er tilbake etter en lengre pause og flere nye medlemmer.

Studioalbumet «Gjennom marg og bein». Et dønn solid hardtslående rytmisk rockealbum som anbefales på det sterkeste.
Debutalbumet "Av jord er me komne" sparket inn døra og blåste av taket på folkrockscenen i 2014.
Oppfølgeren "Gjennom marg og bein" fra 2016 befestet Blodsmaks posisjon som et helt unikt band i den norske rockefloraen, med vilt catchy melodier, inderlig vokal og riff som kan få Dovre til å slå sprekker.Bandet som består av Tom Ostad (sang og gitar), Åsgeir Størdal (gitar), Magnus Tveiten (gitar), Steinar Evant (bass) og Geir Johansen (trommer) har sin opprinnelse fra Drammen og beskriver sin musikksjanger med et smil om munnen som Hallingcore, noe som de greit oppsummerer som Blodsmaks amalgam av skamfeite heavyriff og norske folketoner. Ironien, som det finnes i «bøtter og spann» av bak denne hardtslående, tungriffede muntre rockegjengen tolkes som....«Er'e så nøye 'a?.....rock er rock»
https://www.youtube.com/watch?v=R1RVWNzFNjE


Vanvidd: “Ekte norsk folk-metal med begge beina godt plantet i myra, ikke noe pompøst dritt men en troll-neve av granitt midt i trynet.’’ - Eirik Messiah Norheim. Vanvidd ble kåret til årets nykommere av Folk-Metal Magazine med sitt første plateslipp og etter flere måneder med venting hiver de seg på scenen igjen den 24 Nov. Vanvidd har også spilt support for Enslaved på både Munkehaugen og Østsia på UIA i Kristiansand.

Fredag: 24 Nov.
CC: 200/150-, for de under 26 år.

50,- rabatt til ARK medlemmer ut 2018.
Dere kan registrere dere som medlemmer i døren på konsertene. Medlemskap koster 50,-
18 årsgrense.