Forsiden

Miss Tati @Soul, Hiphop, RnB Fre. 9.februar

Med opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter (deriblant som fast supportact på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017, er det endelig tid for at Miss Tati skal skinne for alvor. Support The New Concept og Selecta Desmond..

Miss Tati - «Miss Tati» 
Billetter her:

Da Miss Tati kom til Bergen sammen med sin mor og lillesøster i 1996 var hun bare ti år. Oppveksten i Portugal, med angolanske røtter hadde allerede gitt henne solidmusikalsk ballast. Musikk er kanskje den viktigste delen av den angolanske kulturen. Samlinger, fester, rytme og dans. Og fra Portugal har jeg alltid elsket fado (portugisisk blues), som er full av lidenskap og følelser. Her i Norge og Bergen har jeg tatt til meg det mer melankolske og chille man finner i nord-europeisk musikk, sier Miss Tati. Siden hun for alvor begynte å satse på en solokarriere for et par år siden, har Tati spilt på de fleste store norske festivaler, deriblant Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm. Og det er ikke tilfeldig at liveartisten Miss Tati har vært fokuset frem til nå.

«Alle mine låter er på en måte skrevet for eller på scenen. Den beste måten å gjøre ferdig en låt på er å spille den live for å se hvordan publikum reagerer, forteller Tati.»
Miss Tati har også vakt oppsikt langt utenfor Norges grenser, og hennes singelutgivelser har blitt omtalt av internasjonale aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London Magazine.
Men at hennes unike miks av soul, hip hop og RnB fungerer minst like godt i albumformatet, levner den etterlengtede debutplaten ingen tvil om.

Fre . 9 feb.
Kl. 20.00 fri alder.

NB! Forhåndssalg til redusert pris, i døra full pris
Pris for studenter og ungdom inntil 25 år: 120,- i døra 150.-
Pris voksne: 180.- full pris 200.-
Billetter her:
https://www.youtube.com/watch?v=zTrypNgGt8I

Arr. Munkebusiness arr. forening