Forsiden

Susie & The spuds Support Major Trouble fre.16 feb.

Musikken kan best karakteriseres som en blanding av folk’ n roll, americana, indie og old time. Bandet har (for enkelhetens skyld) bestemt seg for å kalle musikken sin for spudgrass. Tekstene handler om alt fra brennevin, pistoler og utroskap – til slåsskamper, grunnløs eufori og ikke minst bacon. Samtidig utforsker også bandet mer alvorlige temaer i sanger som ”Fall of Man”, ”Close Your Eyes”, ”C’est la Vie” etc. Support: det lokale Bluegrassbandet Major Trouble.
SUSIE & THE SPUDS Billetter her:
De hadde sin første konsert for seks år siden. Nå er Susie & the Spuds klar med sitt andre album «Sing Me Home».
Susie & the Spuds er en liten vennegjeng som er så heldige å få spille musikk sammen.
Bandet består av Silje Fossli, Marin Stallemo Bakke, Terje Ellefsen og fetterne Bjørnar og Jørund Flaa, og ble etablert i begynnelsen av 2012.
De har spilt flere hundre konserter, reist Norge på kryss og tvers og også gjort flere konserter i utlandet. De har spilt på alt fra knøttsmå puber til store festivalscener.
Fra Svalbard i nord til Hamburg i sør. Susie & the Spuds’ musikk kan kanskje best beskrives gjennom instrumentene som brukes:
Nesten utelukkende akustiske instrumenter som banjoer, gitarer, fiolin, ukulele, kontrabass, piano, trekkspill, glockenspiel, kazoo og så videre.
Musikken kategoriserer de som «folk ‘n’ roll». Det er elementer av både folkemusikk og rock i musikken. Deres første album Shindig» kom i november 2014.
Dette ble spilt inn hos ABC Studio i Etne i Hordaland. Albumet fikk veldig gode kritikker og sørget for at Spudsa kunne reise rundt og spille for et større publikum,
spredd over et mye større geografisk område. Nå er andre album lansert, «Sing Me Home». Reisen fra første til andre album har tatt tre år, en barnefødsel og mange,
mange konserter. Det har vært en fantastisk og spennende reise frem mot dagens album nummer to.
Tematikken for «Sing me Home» ga seg derfor helt av seg selv, albumet handler om å reise. Susie & the Spuds gleder seg til å ut på veien igjen og presentere både nye og gamle
låter for nye og gamle fans…og ikke minst lage litt fest!

Fre. 16.Februar: Susie & the Spuds - support Major Trouble
Dørene åpner: Kl. 21.00
Forhåndssalg:
Billetter her:
https://www.youtube.com/watch?v=AzRy2Zeog_I
Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150 maks fylte 25 år
Arr. Munkebusiness