Forsiden

Konserter, dukketeater og barnemusical mm. 15. juni

Munkehaugen kultursenter presenterer i samarbeid med flere arrangører en dag for både barn og voksne, dette er årets utgave av "Åpent Hus" som var et fast arrangement i mange år men som har hatt en pause noen år. Arrangementet er en del av et større pakke med aktiviteter fra 11- 15 juni. Det blir salg av mat fra Eritrea, Vietnam og Kongo.
Lørdag: 15. juni

Sted: Munkehaugen kultursenter:
Kl. 11.00- 15.00
Gratis:  Dagsarrangement

11.00 Arendal figur og dukketeater presenterer stykket« Snøhvit» 1. etg.
12.00 Tomas F band: Utekonsert for barn
12.30 Rockeskole for barn 1.etg. Musikkrom
13:00 Barnemusikal «Bydyra» med Tusmørke: Utekonsert:
14.15 Tove Bøygard. Utekonsert

Kveldskonsert
18:00 – 23.00 Utekonsert
Forhåndssalg kveldskonsert
The Phantoms
Tusmørke
Tove Bøygard
Underwing


Bill. 200.-  Under 26 år – 150.-
Forhåndssalg: Ticketmaster.no
Fri alder. Vis legitimasjon u.18 år.
Servering

Mer om programmet:
«Bydyra» en barnemusikal med Tusmørke.
Tre venner våkner en morgen og oppdager at huset deres er i tusen flis! Treet de bor i blir hugget ned av menneskene, så dyra flytter til byen. Det er ikke så lett å finne seg til rette, og dyra oppdager at de ikke er de eneste husløse i menneskenes verden. Dyra tilpasser seg og finner seg et nytt hjem i parker og bakgårder. Det viser seg at menneskenes by, plassert oppå naturen, ikke er trygg for naturens egne luner. Når vannet stiger og byens underjordiske elver kommer opp i dagen, er ikke betongen og asfalten så sterk som den ser ut. Storbyen blir på nytt en villmark.
"Tove Bøygard er vår tids sterkeste arbeiderdikter. Hun treffer med hver eneste tekst, og med måten hun fremfører melodi og tekst på. Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt. Hun har gitt ut seks album med eget materiale som alle har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse.

The Phantoms er 8 stk på scenen og spiller ska i sin opprinnelige form – bl.a inspirert av det legendariske Jamaica-bandet The Skatalites. Sjangeren ska gir først og fremst variasjon og låtene spenner fra swing, blues til reggae, hele tiden med en dyp fyldig lokal og koring. The Phantoms er en gjeng med beina godt planta i Oslo indre Øst og har sett litt av hvert i hovedstaden opp gjennom tidene, også på skråplanet og skyggesiden. Derfor ser de på seg selv som ”The Messengers” av sin opparbeidete erfaring. All denne erfaringa kommer til uttrykk i albumene «Oslo by Night», ”Phantom Physics” og «Their Legendary 4th.

Tusmørke spiller funky progmusikk med tekster om lokalhistorie og fjernsyn, de underjordiske og det overnaturlige. Disko, folk, psykedelia og prog går gjennom karusellen og kommer ut i et kaleidoskop av referanser og groovy hooks. Tusmørke har gitt ut 7 mer eller mindre kritikerroste album så langt, inkludert barneplata Bydyra. Lydbildet og stilen sender tankene i retning av 70-tallet

Underwing spiller en musikk som både er moderne metall og litt nostalgisk 70-talls tungrock, og kanskje kan kalles progressiv grunge.
Bandet ble danna i begynnelsen av 2016, og er allerede blitt et svært så kompetent og dynamisk band. Besetningen består av Enyeto Kotori, Joachim Walle Michaelsen, Thomas Myhren og Magnus Christiansen. Underwing var en av to vinnere av Canal Streets talentscene 2017, og vi gleder oss til å presentere dem på Sam Eydes plass på fredagens hovedkonsert.

Forhåndssalg kveldskonsert
 
Samarbeidspartnere for Kulturfestivalen 11- 15 Juni er:
Kloa - Snakkes - Munkehaugen kultursenter – Arendal kulturskole – Barnekultur dagene – Arendal Figur og Dukketeater - Munkebusiness – Arendal Titans - Canalstreet.

Mer program kommer.