Program 2018

Låtskriver-konsert med lokale artister lør. 26 mai.

Arendal Låtskrivernettverk avslutter høst-og vårsemesteret 2017/2018 med en konsert på Munkehaugen. Her presenteres i hovedsak låter som er produsert i forbindelse med treffene våre.

Arendal Låtskrivernettverk har som mål å samle låtskrivere og musikere i Arendal og omegn til felles aktiviteter og treff med fokus på låtskriving og musikalske samarbeid.
Siden juni 2017 har det vært låtskriver ca en gang i måneden.
Låtskrivernettverket har også prøvd seg på en heldagsworkshop med skriveaktiviteter, og håper vi får til flere slike inspirasjonsdager fremover.
På scenen denne kvelden kommer:

Anne Mihaila, Anita Wroldsen, Albert Anderssen, Egil S. Ødegård, Kristine Norberg, Kristine Trondahl
Kristina Daland, Preben Kobro, Rebekka Lundstrøm og Sigrid Veronika Ludvigsen
På treffene våre står låtskriving i sentrum, og vi snakker om løst og fast rundt dette temaet. Vi pleier å ha en frivillig "hjemmelekse" til hver gang, med et stikkord som brukes til inspirasjon for å skrive en tekst/sang. Så tar vi en runde på det når vi møtes, og gir hverandre konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger på disse.
Et av målene våre er å inspirere hverandre til fremdrift i låtskrivingen vår, og oppfordre til mere musikalske aktiviteter og samarbeid på tvers av miljøene i området.

Vi har nylig organisert oss, og håper dette kan bidra til at vi kan søke om midler til å ha flere aktiviteter fremover.
Medlemskontingent er 250,-, og hvis du vil være støttemedlem så er det 100 kroner eller valgfritt beløp.

Lørdag 26.mai,

Bill. 100 / 50 for ungdom til og med 25 år.

Dørene åpner kl 18.30, konsertstart kl 19.00.
Arr. Arendal Låtskrivernettverk i samarbeid med Munkebusiness arr. forening og Rytmisk fabrikk.

Legendariske Liliedugg 11. mai.

Trondheimsbandet Liliedugg, startet i desember 1980. Liliedugg kom fra Hard Rock Kafé-miljøet i Trondheim, hvor vokalist Lars Vold hadde vært med i Bærsærk og gitarist Steinar Vikan var en del av Apekolonien. De fikk med seg Gunnar Mo (gitar), Lars Olufsen (trommer) og Torgeir Vikan (bass) og debuterte året etter med 7-tommeren «Neonråte»/«Livet på landet»/«Gal hest»/«Girls».

Liliedugg var kjent for utagerende sceneopptredener med en blanding av pønk og hard rock à la The Stooges. Fra EP-en og til deres langspiller Liliedugg (1983), dreide musikken i retning av dystrere og mer eksperimentell musikk. På tekstsiden lå nå hovedvekten på engelske tekster.I 1981 la Liliedugg ut på den legendariske Sør-Norge-turneen Slipp Taket Tour sammen med sine kamerater i Wannskrækk. Flere år seinere, i 1988, kom en splittskive delt mellom Liliedugg og nettopp Wannskrækk, der Lilieduggs bidrag var opptak fra en av de siste offisielle konsertene bandet holdt, på Ritz i Trondheim, 12. juni 1984 (Last Opera – Live Ritz). Bandet holdt nok en avskjedskonsert på Renegat i Oslo 1. mai året etter. I 2001 kom samlealbumet Sannhetens voktere, bestående av EP-en, LP-en og nesten hele splittalbumet, i tillegg til en tidligere uutgitt livelåt fra 1981 (tittelkuttet). Liliedugg delte også scene med andre samtidige band som The Aller Værste!, De Press og The Cut. Steinar Vikan og Olufsen var i 1984 med på å starte det kritikerroste bandet Helter Skelter sammen med blant andre Ulf Risnes (Tre Små Kinesere). Dette bandet ga imidlertid kun ut en singel – «Peyote»/«Hole In My Pocket». Steinar Vikan var også innom Lost At Sea og Schatz, hvor Mo også var med. Sistnevnte var med i Jihaad og seinere i Morten Jørgensen & Spekkhoggerne (se Lumbago) sammen med Torgeir Vikan. Torgeir Vikan ble senere gitarist i Paul’s Formula, som frontes av ham selv og vokalist Paul Værlien fra Babij Jar (ga ut albumet Here We Go Again i mars 2004). I tillegg har Vold, Steinar Vikan og Mo spilt sammen i hobbybandet Dean Martin Show etter 2000-skiftet.

I november 2009 var Liliedugg tilbake med albumet Slow Atomic Bomb. Det ble innspilt i Amper Tone studio i Oslo og produsert av Bård Vold Ingebrigtsen, Kjartan Kristiansen og Liliedugg. Ny trommeslager var Per Heide.

I år er de igjen på veien og Liliedugg består nå av Lars Vold (vokal),Steinar Vikan (gitar).Sven Erga (gitar).Torgeir Vikan (bass),Per Heide (trommer).

 

Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150 maks fylte 25 år
https://www.ticketmaster.no/event/liliedugg-tickets/562437?language=en-us
https://www.youtube.com/watch?v=IzoAT3P5UIA

Tomas F band plateslipp fre. 20 april

Bandet beskrives som energisk og sjelfullt, med forgreninger dypt ned i både rockens og bluesens røtter. Tomas F spiller så svetten spruter mens gitaren hans formidler hjerteråe toner i blått og til tider sort.. platen ble gitt ut digitalt høsten 2017 men har ikke blitt fremført i ren konsertsetting før nå.

Sprø klang
Arendals tidende journalist: Bjørg Fosslie skriver: 

"Tomas Fianebakken med band fra Arendal har gitt ut EP med fire spor, to med vokal og to instrumentale. 

Han står selv for vokal-, gitar-, bass- og munnspillinnspillingen. Når de spiller live tar Morten Øya ­ansvar for bassen.

Lokal innspilling
Med seg i bandet har han Ole Andre Fossan Bergem fra Stavanger på trommer, Frode Moltemyr fra Arendal bidrar på orgel på låta «She Can Walk Through the Rain», skrevet av Arne. EPen er spilt inn i studioet til Clutterbillies i Froland og gitt ut på plateselskapet til Eden Root, Cherubeam Records.

Bandet er inspirert av Doyle Bramhall og Lenny Krawitz, noe en kan høre spesielt godt på nevnte sang, «She Can Walk Through the Rain». Det er også mulig å spore påvirkning av Eric Clapton i både vokal og gitarspill og Jethro Tull fra den mest rocka perioden i overganger mellom de ulike instrumentene og vokal. Innflytelsen fra Lenny Krawitz blir nok tydeligst i «Mean Ol Dog», som har rølpete lydkvalitet og masse energi, men vokalen til Tomas Fianbakken er rå og tøff og gir et mer rocka inntrykk enn Krawitz. Han har i tillegg god engelsk uttale. I «Mama knows» og «Majesty» kommer gitaren veldig tydelig fram. Den er lengtende og smektende med til tider sprø klang og gir meg assosiasjoner til David Gilmour og glanstida til Pink Floyd. Jeg gleder meg til å høre mer av dette. "

https://arendalstidende.no/kultur/plateanmeldelse-thomas-f-band/
 

Support: Rangers
Bill.100.- Ungdom student inntil 25 år.
Fullpris. Bill. 150.- Voksen
Dørene åpner 21.00

Arr. Munkebusiness arr. forening


 

I Was A King fre. 13. April

Siden debuten i 2007 har I Was A King vært et varmt bankende hjerte i norsk indiepop. Anført av Frode Strømstad fra Eigersund og Anne Lise Frøkedal fra Etne, har bandet levert fire album preget av smittende melodisk teft, rike harmonier og organiske arrangement.

Billetter:
I Was A King står i en stolt powerpoptradisjon og har ikke lagt skjul på slektskapet til band som The Byrds, Teenage Fanclub eller My Bloody Valentine. Bandet har gjort seg bemerket med flere Spellemann-nominasjoner og listeplasseringer, og har mottatt strålende kritikk, så vel i utlandet som her hjemme. I sin utrettelige søken etter perfekt pop og sonisk lykke har bandet samarbeidet med internasjonale størrelser som blant annet Sufjan Stevens, Robyn Hitchcock og Norman Blake fra Teenage Fanclub. I 2010 ga de ut sitt andre album, Old Friends, og ble for det nominert til Spellemannprisen 2010 i klassen popgruppe. I 2012 ga de ut albumet You Love It Here, og ble nominert til Spellemannprisen 2012 i klassen pop.
I 2018 er det endelig klart for nytt album fra I Was A King.

Fre: 13 April
Dørene åpner: 21.00
Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150.- maks fylte 25 år
Billetter:
https://www.youtube.com/watch?v=OKH0nqQ5_rg

 

 

Arendal Rock klubb Påskejam ons. 28. Mars

ARK presenterer: Årets Påskejam: Underwing/Timeworn/Tranqidiots. Vi har fått våre lokale helter i Underwing som headliner !. Vi mangler fortsatt noen artister så vi arrangerer i år en påmelding! Send mail med litt info om bandet og gjerne video eller lydklipp til arendalrk@gmail.com hvis du har lyst til å spille.
Underwing ble dannet i 2016 og fant fort frem til sitt unike musikalske uttrykk. Ved å blande de svingene rytmene fra 70-tallets rock, den melankolske atmosfæren fra 90-tallets grunge og kompleksiteten fra moderne progressiv metal har bandet lagd et lydbilde som best kan beskrives som progressive grunge."

Timeworn er et norsk metalband fra Vøyenbrua i Oslo bestående av medlemmer med lang fartstid i den norske DIY-hardcore/metalscenen. De har opparbeidet seg et rykte som en intens og tight live-opplevelse gjennom aktiv konsertvirksomhet og har bl.a spilt på Klubbøya og vært support for Kvelertak i Europa.

Venomous High, deres andre utgivelse, kom ut på Fysisk Format sommeren 2017 og er et massivt album bestående av tunge riff og tekster om samlemani, avhengighet og anti-sosial oppførsel. Bandet selv beskriver albumet som om Hans Zimmer vokste opp med hardcore punk, sørstatsrock og 90-talls Hip Hop.

Tranqidiots er et hardtslående band fra Kristiansand, som blander punk og extrem metal, og hvor det ikke skorter på talent.

Heavymetal.no skriver: Jeg setter utrolig stor pris på at de finnes, at noen er som dem, i en metalscene hvor mange velger seg gnaske ferdiglagte stiler, spytter litt på alt dette og gjør deres greie. Fantastisk.

Hollow Illusion er et enegget tvilling duo rockeband fra Stange i Hedmark. Deres inspirasjoner er fra 1970 talls band som: Black Sabbath, Thin Lizzy, ACDC, og fra 1980 talls band som : Metallica, TNT, og Europe.
Hollow Illusion spilte inn deres selv titulerte debut album hos Trond Holter i Halden i Østfold i 2014. Trond Holter er kjent fra band som: Wig Wam, Dream Police, og Jorn, og mixet og mastret albumet hos Roy Z, in New York i 2015.
Roy Z har jobbet med band, og artister som: Judas Priest, Halford, og Bruce Dickinson fra Iron Maiden.

Barn Dogz er en trio som nylig ble formet og som allerede har sikret seg platekontrakt med Abup Road Records. De har allerede sluppet sin første singel "Please", og debutalbumet "Brace Yourself" er rett rundt hjørnet. De spiller en blanding av punk, pop rock og alternativ rock. Bandet er inspirert av band som Nirvana, Green Day og Billy Talent.

Pris: 200/150,- for de under 26 år.
50,- avslag på billetter for ARK medlemmer.

Aldersgrense: 18.

Greta Aagre og Erik Honoré fre. 23. mars

Elektronikautøveren og festivalarrangøren for Punktfestivalen Erik Honoré, er sammen med sin Greta Aagre ute med sin andre utgivelse Tuesday Gods. Duoen kommer sammen med gitarist Bjørn Charles Dreyer og saksofonist André Kassen.

Billetter her:
Greta Aagre (vokal) er fokusert på hvordan man kommuniserer det lyriske innholdet i et låtmateriale, samtidig som hun jobber fokusert med dybde og klang. Denne tilnærmingen har ført til at anmeldere beskriver Aagres «warm, soft-spoken voice - fragile but, at times, capable of great power» (All About Jazz).
Erik Honoré (elektronikk, live sampling, synthesizer) har arbeidet med musikere som David Sylvian, Arve Henriksen, Nils Petter Molvær, Eivind Aarset, Sidsel Endresen og Jon Hassell, og har gitt ut to kritikerroste soloalbum på Hubro-labelen. Han er sammen med Jan Bang kunstnerisk leder for Punkt-festivalen i Kristiansand.

«Imponerende og vakkert.» - Øyvind Nyvoll, NRK (9 av 10 poeng)
«Singer/songwriter/impro/sampling-verdenen til Greta Aagre og Erik Honoré hører hjemme på aller øverste hylle - dette er nemlig så vakkert, så sterkt og så personlig at alle bør ta seg en tur dit.» - Tor Hammerø
«Tittelsporet åpner nærmest et sakralt rom, og vokalen har denne forsiktigheten som oppleves som sterk. Aagre formidler med en innlevelse jeg tror på. Her er ingen hast, bare slentrende blått så langt øret kan høre.» - Arild R. Andersen, Jazznytt
«Platen er rett og slett blitt en perle av en plateinnspilling, som gjør de litt dystre høstdagene og kveldene litt lysere.» - Jan Granlie, Salt Peanuts
Gitarist Bjørn Charles Dreyer har i tillegg til egne prosjekter bidratt på mer enn 150 album med artister fra Mari Boine og Anneli Drecker til Xploding Plastix.
Saksofonist André Kassen spiller også sammen med Audun Kleive i Scheen Jazzorkester og i Michael Aadal Group.

Dørene åpner: 21.00
Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150.- maks fylte 25 år

Billetter her:
Video: https://www.youtube.com/watch?v=9H73zq77HfE
Tuesday Gods på Spotify: https://open.spotify.com/album/37t3bbuKGhNtYyxZjSGyhg
Tuesday Gods på Tidal: https://tidal.com/album/77100750

Vanvidd Support: Sjøgress fre. 23 feb.

Arendal Rock klubb starter det nye året med et brak, og gleder oss til å se Vanvidd headline for første gang med Sjøgress som support 23 februar!

Høsten 2013 ble Arendalsbandet Vanvidd grunnlagt med en visjon om å skape en ny form for norsk metall. Tanken bak musikken var å blande nittitallets kompromissløse svartmetall med tradisjonell folkemusikk hvor folketoner skulle møte kalde, mørke riff med folketro og eventyr som sitt hovedsakelige tematiske fokus. Resultatet ble en trolsk forening av flere forskjellige musikalske verdener som bindes sammen av de ulike instrumentene, og drives frem av skjærende, brutale vokaler som formidler tekster med en fortellermåte basert på både sagalitteratur og samtidspoesi.
“Ekte norsk folk-metal med begge beina godt plantet i myra, ikke noe pompøst dritt men en troll-neve av granitt midt i trynet.’’ - Eirik Messiah Norheim. Vanvidd ble kåret til årets nykommere av Folk-Metal Magazine med sitt første plateslipp. Vanvidd har også spilt support for Enslaved på både Munkehaugen og Østsia på UIA i Kristiansand.
På et musikalsk og tematisk nivå er Vanvidd sammenlignbart med band som Moonsorrow, Finntroll, Kalmah og Korpiklaani, men bandet beholder likevel sin kreative integritet med et særegent og trolsk lydbilde som kommer av å være et Sørlandsk svartmetallband formet av Skagerraks mektige bølger.
Supportbandet: Sjøgress er et ungt og up and coming post-rock band fra Grimstad og spiller på Munkehaugen for første gang. I høst slapp de sin første EP "Rust" som har gitt godt inntrykk på både anmeldere og styret i Arendal Rock Klubb.


CC: 200/150,- for de under 26.
50,- rabatt til ARK medlemmer ut 2018.
Dere kan registrere dere som medlemmer i døren på konsertene. Medlemskap koster 50,-
18 årsgrense.

Susie & The spuds Support Major Trouble fre.16 feb.

Musikken kan best karakteriseres som en blanding av folk’ n roll, americana, indie og old time. Bandet har (for enkelhetens skyld) bestemt seg for å kalle musikken sin for spudgrass. Tekstene handler om alt fra brennevin, pistoler og utroskap – til slåsskamper, grunnløs eufori og ikke minst bacon. Samtidig utforsker også bandet mer alvorlige temaer i sanger som ”Fall of Man”, ”Close Your Eyes”, ”C’est la Vie” etc. Support: det lokale Bluegrassbandet Major Trouble.
SUSIE & THE SPUDS Billetter her:
De hadde sin første konsert for seks år siden. Nå er Susie & the Spuds klar med sitt andre album «Sing Me Home».
Susie & the Spuds er en liten vennegjeng som er så heldige å få spille musikk sammen.
Bandet består av Silje Fossli, Marin Stallemo Bakke, Terje Ellefsen og fetterne Bjørnar og Jørund Flaa, og ble etablert i begynnelsen av 2012.
De har spilt flere hundre konserter, reist Norge på kryss og tvers og også gjort flere konserter i utlandet. De har spilt på alt fra knøttsmå puber til store festivalscener.
Fra Svalbard i nord til Hamburg i sør. Susie & the Spuds’ musikk kan kanskje best beskrives gjennom instrumentene som brukes:
Nesten utelukkende akustiske instrumenter som banjoer, gitarer, fiolin, ukulele, kontrabass, piano, trekkspill, glockenspiel, kazoo og så videre.
Musikken kategoriserer de som «folk ‘n’ roll». Det er elementer av både folkemusikk og rock i musikken. Deres første album Shindig» kom i november 2014.
Dette ble spilt inn hos ABC Studio i Etne i Hordaland. Albumet fikk veldig gode kritikker og sørget for at Spudsa kunne reise rundt og spille for et større publikum,
spredd over et mye større geografisk område. Nå er andre album lansert, «Sing Me Home». Reisen fra første til andre album har tatt tre år, en barnefødsel og mange,
mange konserter. Det har vært en fantastisk og spennende reise frem mot dagens album nummer to.
Tematikken for «Sing me Home» ga seg derfor helt av seg selv, albumet handler om å reise. Susie & the Spuds gleder seg til å ut på veien igjen og presentere både nye og gamle
låter for nye og gamle fans…og ikke minst lage litt fest!

Fre. 16.Februar: Susie & the Spuds - support Major Trouble
Dørene åpner: Kl. 21.00
Forhåndssalg:
Billetter her:
https://www.youtube.com/watch?v=AzRy2Zeog_I
Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150 maks fylte 25 år
Arr. Munkebusiness

Miss Tati @Soul, Hiphop, RnB Fre. 9.februar

Med opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter (deriblant som fast supportact på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017, er det endelig tid for at Miss Tati skal skinne for alvor. Support The New Concept og Selecta Desmond..

Miss Tati - «Miss Tati» 
Billetter her:

Da Miss Tati kom til Bergen sammen med sin mor og lillesøster i 1996 var hun bare ti år. Oppveksten i Portugal, med angolanske røtter hadde allerede gitt henne solidmusikalsk ballast. Musikk er kanskje den viktigste delen av den angolanske kulturen. Samlinger, fester, rytme og dans. Og fra Portugal har jeg alltid elsket fado (portugisisk blues), som er full av lidenskap og følelser. Her i Norge og Bergen har jeg tatt til meg det mer melankolske og chille man finner i nord-europeisk musikk, sier Miss Tati. Siden hun for alvor begynte å satse på en solokarriere for et par år siden, har Tati spilt på de fleste store norske festivaler, deriblant Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm. Og det er ikke tilfeldig at liveartisten Miss Tati har vært fokuset frem til nå.

«Alle mine låter er på en måte skrevet for eller på scenen. Den beste måten å gjøre ferdig en låt på er å spille den live for å se hvordan publikum reagerer, forteller Tati.»
Miss Tati har også vakt oppsikt langt utenfor Norges grenser, og hennes singelutgivelser har blitt omtalt av internasjonale aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London Magazine.
Men at hennes unike miks av soul, hip hop og RnB fungerer minst like godt i albumformatet, levner den etterlengtede debutplaten ingen tvil om.

Fre . 9 feb.
Kl. 20.00 fri alder.

NB! Forhåndssalg til redusert pris, i døra full pris
Pris for studenter og ungdom inntil 25 år: 120,- i døra 150.-
Pris voksne: 180.- full pris 200.-
Billetter her:
https://www.youtube.com/watch?v=zTrypNgGt8I

Arr. Munkebusiness arr. forening

Miss Tati @Soul Hiphop RnB Fre.9.februar

Nyttårstilbud på billetter i forhåndssalg 120.- Ungdom student inntil 25 år. 180.- ordinær voksne. Etter suksessen som oppvarmingsartist under Sondre Lerche konserten i Arendal er Miss Tati endelig tilbake :)

I mai 2017 albumdebuterer endelig Miss Tati fra Bergen med den passende titulerte «Finally, Tati!». Etter et par år med ekstensiv livespilling og singelutgivelser har den norsk/portugisisk/angolanske artisten lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet.
Billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/miss-tati-billetter/561805
Med bejublede opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter (deriblant som fast supportact på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017), er det endelig tid for at Miss Tati skal skinne for alvor. Hennes unike miks av soul, hip hop og RnB har også sørget for at Miss Tati har fått oppmerksomhet langt utenfor Norges grenser.
Aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London har alle lagt sin elsk på Tatis musikk

Fre . 9 feb.
Kl. 20.00 fri alder.

NB! Forhåndssalg til redusert pris, i døra full pris
Pris for studenter og ungdom inntil 25 år: 120,- i døra 150.-
Pris voksne: 180.- full pris 200.-
https://www.ticketmaster.no/event/miss-tati-billetter/561805

https://www.youtube.com/watch?v=zTrypNgGt8I

Arr. Munkebusiness arr. forening

Vårprogram Munkehaugen scene 2018

Munkehaugen scene går inn i det 9. året med konsertvirksomhet. Vi er igjen stolt av å presentere et knippe med høyaktuelle artister. Munkebusiness arr. forening har reduserte priser for ungdom eller student opptil 25 år for at de unge i Arendal skal få et bedre konsert tilbud. Arendal rock klubb sitt program er også lagt ut.

 Program  våren 2018

Fre. 9. Februar: Miss Tati

I mai 2017 albumdebuterer endelig Miss Tati fra Bergen med den passende titulerte «Finally, Tati!». Hennes unike miks av soul, hip hop og RnB har også sørget for at Miss Tati har fått oppmerksomhet langt utenfor Norges grenser. Etter et par år med ekstensiv livespilling og singelutgivelser har den norsk/portugisisk/angolanske artisten lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet. Med bejublede opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter (deriblant som fast supportact på Sondre Lerches Norgesturné vinteren 2017, er det endelig tid for at Miss Tati skal skinne for alvor. Aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London har alle lagt sin elsk på Tatis musikk.
Fre . 9 feb.
Kl. 20.00 fri alder.

NB! Forhåndssalg til redusert pris, i døra full pris
Pris for studenter og ungdom inntil 25 år: 120,- i døra 150.-
Pris voksne: 180.- full pris 200.-
https://www.ticketmaster.no/event/miss-tati-billetter/561805
https://www.youtube.com/watch?v=zTrypNgGt8I

Arr. Munkebusiness arr. forening

 

 

 

Fre. 16.Februar: Susie & the Spuds - support Major Trouble

Musikken kan best karakteriseres som en blanding av folk’ n roll, americana, indie og old time. Bandet har (for enkelhetens skyld) bestemt seg for å kalle musikken sin for spudgrass. Tekstene handler om alt fra brennevin, pistoler og utroskap – til slåsskamper, grunnløs eufori og ikke minst bacon. Samtidig utforsker også bandet mer alvorlige temaer i sanger som ”Fall of Man”, ”Close Your Eyes”, ”C’est la Vie” etc. Support: det lokale Bluegrassbandet Major Trouble.

Dørene åpner: Kl. 21.00
https://www.ticketmaster.no/event/susie-the-spuds-tickets/562425?language=en-us
https://www.youtube.com/watch?v=AzRy2Zeog_I
Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150 maks fylte 25 år

 

Fre. 23. Feb.  Vanvidd, support: Sjøgress

Vanvidd: “Ekte norsk folk-metal med begge beina godt plantet i myra, ikke noe pompøst dritt men en troll-neve av granitt midt i trynet.’’ - Eirik Messiah Norheim. Vanvidd ble kåret til årets nykommere av Folk-Metal Magazine med sitt første plateslipp.

Bill: TBA

Arr. Arendal Rock klubbArr. Munkebusiness arr. forening

Fre. 23. Mars: Greta Aagre & Erik Honore.

Elektronikautøveren og festivalarrangøren Erik Honoré, er sammen med sin bedre halvdel, Greta Aagre, ute med sin andre utgivelse Tuesday Gods. Honoré kjenner mange fra sine prosjekter sammen med Jan Bang og musikerne i kretsen rundt Punkt-festivalen i Kristiansand. På ekteparets seneste innspilling, har de med Bjørn Charles Dreyer på gitarer og André Kassen på saksofon. Disse to medvirker også på duoens konserter.

Dørene åpner: 21.00
Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150.-  maks fylte 25 år
https://www.ticketmaster.no/event/greta-aagre-erik-honore-tickets/562867?language=en-us
https://www.youtube.com/watch?v=9H73zq77HfE

Arr. Munkebusiness arr. forening

 

Ons. 28.Mars Påskejam

Bekreftet: Underwing:  Deres debut 'Kaela Upsweep' som ble utgitt via Pinecone Records ble møtt med strålende kritikker både nasjonalt og internasjonalt. NRK sørlandet beskrev musikken som "tung, alvorlig og kompromissløs rock."

Bill. Tba.

Arendal Rock klubb:

Fre. 13 April: I was a king  

Siden debuten i 2006 har I Was A King vært et varmt bankende hjerte i norsk indiepop. Anført av Frode Strømstad fra Egersund og Anne Lise Frøkedal fra Etne, har bandet levert fem album preget av smittende melodisk teft, rike harmonier og organiske arrangement.
I 2010 ga de ut sitt andre album, Old Friends, og ble for det nominert til Spellemannprisen 2010 i klassen popgruppe. I 2012 ga de ut albumet You Love It Here, og ble nominert til Spellemannprisen 2012 i klassen pop.

Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150.-  maks fylte 25 år
https://www.ticketmaster.no/event/i-was-a-king-tickets/562435?language=en-us
https://www.youtube.com/watch?v=OKH0nqQ5_rg

Arr. Munkebusiness arr. forening

Fre. 20. April  Plateslipp Thomas F.band

Bandet beskrives som energisk og sjelfullt, med forgreninger dypt ned i både rockens og bluesens røtter. Tomas F spiller så svetten spruter mens gitaren hans formidler hjerteråe toner i blått og til tider sort..

Forhåndssalg:  Bill.100.- Ungdom student inntil 25 år.
Bill. 150.- Voksen

Arr. Munkebusinessarr. forening

Fre. 11. Mai: Liliedugg mm.

 

Det var to band som gjaldt for hipstere i Trondheim på grytidlig 80-tallet. Det var
Wannskrækk og det var Liliedugg. Liliedugg startet som en slags norsk versjon av
The
Stooges, og debutsingelen ”Neonråte” kom i 1981. Bandet har hatt sporadiske gjenforeninger og ga i 2009 ut plata «Slow Atomic Bomb» .I år er de igjen på veien og Liliedugg består nå av Lars Vold (vokal),Steinar Vikan (gitar).Sven Erga (gitar).Torgeir Vikan (bass),Per Heide (trommer).

 

Bill.pris ordinær. 200.-
Ungdom student. 150 maks fylte 25 år
https://www.ticketmaster.no/event/liliedugg-tickets/562437?language=en-us
https://www.youtube.com/watch?v=IzoAT3P5UIA

Arr. Munkebusiness arr. forening

 

Lør. 26 mai: Låtskriverkonsert med lokale artister

Arendal Låtskriver nettverk har hatt faste samlinger et par år, det har gått noen søndager til å dele inspirasjon og erfaringer. Her presenteres noen av dem. .

Ungdom student. 50 maks fylte 25 år
Bill.pris ordinær. 100.-


Arr. Munkebusiness arr. forening og Arendal Låtskriververksted


  

2018-01-19 10:15:57