Forsiden

Electronica//Alpine Those Myriads//Petchblend//Howard Maple

Vi forsøker igjen og bidra til at elektronisk musikk kommer på scenen i Arendal. Det er først to lokale artister som vi har presentert før, men denne gang inviterere vi inn en spennende artist med lang fartstid. Alpine Those Myriads er et prosjekt som vi finner helt tilbake til Quartfestivalens dager i 2003. Vi kan vente oss masse spennende visuals noe som kler denne sjangeren spesielt godt.
Billett: lenke
Elektronisk kveld med tre artister skal fylle høstmørket med visuals og ny musikk. Vi er stolt av å presentere: Alpine Those Myriads som umiddelbart etter de første tonene utfoldes gir lydbildet assosiasjoner til en form for dystopisk estetikk - liksom et kryss mellom Nine Inch Nails’ “The Fragile” og Ulver sin “Perdition City” - med et prikkende, til tider nesten forvitret, dramatisk elektronisk landskap over prosessert perkusjon.
Det nyeste albumet fra 2017 til Alpine Those Myriads er et med en ganske spesifikk stemning. Musikken her kan beskrives som teatralsk og gotisk - ikke på den overveldende dystre, innadvendte måten som man kanskje kan forvente av slike beskrivelser, men heller som en Tim burton-esque kombinasjon av grotesk billedbruk, tristesse, ironi og keitete humor. For det skal sies - først som sist - dette er musikk med et sterkt visuelt inntrykk. Det er lett å dukke inn i lydlandskapet og omforme stemningen til bilder. Dette er spennende, og mildt sagt oppmerksomhetskrevende musikk.

Lokale duo Pechblend består av Petter Nesset fra Turmalin og Vidar Fredriksen.
Howard Maple er en annen lokal artist som også har vært spellemannnominert i klassen elektronisk musikk. Sjekk album ute bla. på Spotify.

21.00. Dørene åpner
21.30 Første artist på scenen

Bill. 200.- og 150 Ungdom - student u. 26 år.

Forhåndssalg: https://www.ticketmaster.no/event/alpine-those-myrids-billetter/585825

https://soundcloud.com/alpinethosemyriads

Alpine Those Myriads youtube

Howard Maple youtube

 

 

Arr. Munkebusiness arr. Forening og Munkehaugen scene