Munkehaugen kultursenter

Forsiden

Utekonsert 15. Juni. Ska-Reggae-Progrock- metal- viser

Vi har gleden av å invitere til sommerfest med et variert program, vi har partytelt til publikum og scene visst været slår seg vrang. drtte blir en sjelden anledning til å få med seg ska- reggae bandet The Phantoms og 70 tallsprogbandet Tusmørke i tillegg til Underwing og Tove Bøygard.
Kveldskonsert
18:00 – 23.00 Utekonsert
Forhåndssalg kveldskonsert
The Phantoms https://www.youtube.com/watch?v=vgCJAR85v3k
Tusmørke https://www.youtube.com/watch?v=76YctRgedbE
Tove Bøygard https://www.youtube.com/watch?v=4aJYGWSZ9ak
Underwing https://www.youtube.com/watch?v=0oCVpB0my3Y


Bill. 200.-  Under 26 år – 150.-
Forhåndssalg: Ticketmaster.no
Fri alder. Vis legitimasjon u.18 år.
Servering

The Phantoms er 8 stk på scenen og spiller ska i sin opprinnelige form – bl.a inspirert av det legendariske Jamaica-bandet The Skatalites. Sjangeren ska gir først og fremst variasjon og låtene spenner fra swing, blues til reggae, hele tiden med en dyp fyldig lokal og koring. The Phantoms er en gjeng med beina godt planta i Oslo indre Øst og har sett litt av hvert i hovedstaden opp gjennom tidene, også på skråplanet og skyggesiden. Derfor ser de på seg selv som ”The Messengers” av sin opparbeidete erfaring. All denne erfaringa kommer til uttrykk i albumene «Oslo by Night», ”Phantom Physics” og «Their Legendary 4th.

Tusmørke spiller funky progmusikk med tekster om lokalhistorie og fjernsyn, de underjordiske og det overnaturlige. Disko, folk, psykedelia og prog går gjennom karusellen og kommer ut i et kaleidoskop av referanser og groovy hooks. Tusmørke har gitt ut 7 mer eller mindre kritikerroste album så langt, inkludert barneplata Bydyra. Lydbildet og stilen sender tankene i retning av 70-tallet

Tove Bøygard er vår tids sterkeste arbeiderdikter. Hun treffer med hver eneste tekst, og med måten hun fremfører melodi og tekst på. Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt. Hun har gitt ut seks album med eget materiale som alle har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse.

Underwing spiller en musikk som både er moderne metall og litt nostalgisk 70-talls tungrock, og kanskje kan kalles progressiv grunge.
Bandet ble danna i begynnelsen av 2016, og er allerede blitt et svært så kompetent og dynamisk band. Besetningen består av Enyeto Kotori, Joachim Walle Michaelsen, Thomas Myhren og Magnus Christiansen. Underwing var en av to vinnere av Canal Streets talentscene 2017 og fikk opptreden på Canal street sin hovedscene i 2018. Bandet er er kjempeaktuelle med sitt nyeste album nå våren 2019.
Arrangør.
Munkehaugen kultursenter og Munkebusiness arrangør forening