Munkehaugen kultursenter

Forsiden

Rocklubben presenterer: Deception - Vordbid og Vingulmork

Arendal rock klubb starter høstsesongen med et heftig metalprogramfredag 20 sept. Etter en lang sommer er de klar for å sparke igang sesongen igjen.

DECEPTION  (tidligere Art of Deception) slipper albumet «Epidemic» tidlig høst 2019 på Rob Mules Records. Bandet har spilt med storheter som Nile, Testament og Entombed. I vinter var de med Blood Red Throne på «Winter Gore Tour», i tillegg har bandet også festivalen Karmøygeddon og Bloodstock på merittlisten.

Vorbid har blitt hyllet som det nye store i norsk thrash. Ungutta fra Arendal slapp albument «Mind» på Indie Recordings i 2018, og turnerte Europa sammen med Obliteration og Aura Noir i etterkant av slippet.

Vingulmork spiller aggressiv og energisk metal, og debuterte på Crime Records i 2015 med skiva «Chiaroscuro». I juni 2019 slipper bandet EPen «Avgrunn» på samme selskap. Vingulmork har tidligere gjort konserter sammen med Enslaved og Deathhammer, og har nettopp spilt på Inferno 2019. Bandet sammenlignes gjerne med Dissection og Old Man’s Child, med sterk vekt på kontrasten mellom melodi og aggresjon.

20. september 2019

Dørene åpnes klokka 20!
 

FRI ALDER
Billett kjøpes i døra eller forhåndsbetales til Vipps #546616 (Velg «Kjøp og betal»)
Om du ikke kan bruke «Kjøp og betal» kan du vippse til klubbens kasserer, 413 06 829 (Michael Eriksen Briggs). Merk betalingen med «Billett Deception»!
Billetter: kr 200,-
(150,- for de under 26 år og ARK-medlemmer)