Munkehaugen kultursenter

Forsiden

Utsolgt Honningbarna konsert

Turnèavslutning på Munkehaugen scene. Et av våre viktigste mest markante band valgte i fjor høst og for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. Da hadde de akkurat gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, Voldelig lyd, der de blant annet spilte for et utsolgt Rockefeller.
Arendal Rock klubb er stolte av å få anledningen til å presentere Honningbarna til turnèens siste og minste konsertarena. 

I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter blitt stadig hyppigere omtalt som landets beste liveband. Like før sommeren annonserte bandet at de 26. oktober igjen skal fylle Rockefeller, men bortsett fra noen kryptiske drypp i sosiale medier har det vært få andre livstegn å spore. Så bryter Honningbarna tausheten så til de grader, og annonserer både ny musikk og en to måneder lang høstturné.
23. august slippes den eksplosive dobbeltsingelen Siden sist, bandets første utgivelse på over halvannet år. Låtene er også deres første med ny gitarist, svenske Johan Hansson Liljeberg, og er produsert sammen med Erlend Mokkelbost.

Supportband: Lüdo Det progressive hardcorebandet Lüdo fra Kristiansand og Farsund har - ved å kombinere elementer fra alle kanter av musikkverdenen - på under to år spilt inn to plater, bygget seg opp en solid fanskare, og fått æren av å representere Vest-Agder under UKM-landsfestivalen 2019!