Munkehaugen kultursenter

Forsiden

Hip Hop på Munkehaugen scene lør.3011

Hipe Block party på Munkehaugen scene lørdag 30.11
Arendalsbaserte Hipe har som hovedfokus å lage å spre toppkvalitets hip hop og urban musikk. Etter lange perioder i studio samt et par mindre supportkonserter er gjengen nå klare til å invitere hele Arendal til et kvalitetsshow uten sidestykke.
Hipe oppstår som et frisk pust blant arendals Hip hop miljø og har startet i det små med produksjoner i hjemmestudio og faste samlinger på Munkehaugen scene. Dette tilbudet har kun vært for inviterte. Det har ført til at gjengen bak Hipe har fått forsøkt seg på scene og har dermed fått økt selvtillit. Rytmisk fabrikk har engasjert seg i dette tilbudet og lagt til rette for en del eksperimentering som igjen har ført til det showet vi ser til helga. Hip Hop miljøet har til nå vært mer eller mindre et undergrunnsmiljø, men disse samlingene har ført til at de nå vil arrangere sitt eget show i samarbeid med Rytmisk fabrikk og Munkebusiness. Den langsiktige satsningen til Rytmisk fabrikk har dermed ført til nok et blomstrende miljø med unge musikere.

Æro
Gutten kjører stil, uten tvil!
En Artist du snart får høre om!
Han har bak seg feature på Uno sin første singel «Svart Flexfit».
Som sin debut på scenen spiller han låter som ikke er sluppet enda!
Gi han din oppmerksomhet og han vil ikke skuffe deg!
Uno
Bars spytter som er oppvokst i Arendal. Etter et par i år gruppe har rapperen nå gått solo, og debuterte med singelen "Svart Flexfit" i August, som er første låt ut fra hans kommende EP "Alltid Ekte/Aldri Ekte"
Nitten89
Rapveteran fra Arendal. Mange år på nakken, many more to come, få rappere legger lista så høyt. Som han selv sier "nitten89 kompis, nok sagt."
Goldbrixx
Ung Arendalsbasert produsent med erfaring fra flere sjangre. Den siste tiden har goldbrixx jobbet på spreng med flere prosjekter fra både små og store artister.
Nå er han på en Hipe ting! Så store ting vil skje fremover! Står bak spakene for hele showet! Er det creds å gi så er det til han!
Gjester:
Heauxs.e -
Energisk grime artist fra London! Heauxs.e har gjennom de siste månedene jobbet på en del prosjekter her i Norge, og er klar for å vise frem noe av det han har laget på Blockparty!

Andrey
En nykommer fra sør som har satt standarden med sin nye singel og ikke minst gatebanger ‘Paradis’! Han garanterer flere bangere utover som kommer til å lage liv i sjappa som ingen andre har gjort før!
Ladnera 48
Er et godt etablert kollektiv i Arendal som har høy kvalitet musikalsk og lyrisk.
De åpnet for Kamelen tidligere i år på Canal Street!
Simen Steinklev og Jango fra kollektivet kommer for å dra noen låter.

På bilde: HIPE:  Daniel Uno Normann. Jarema Jacek Kuskowski og Asle Skaaland Tjøstolvsen