Munkehaugen kultursenter

Forsiden

Sesong start med: I Am K // Up Against the Phantom

Arendal Rock klubb er først ute denne sesongen med I Am K ig Up Against the Phantom, I Am K er velkjent for mange fra før i arendalsområdet med sin tunge Indie rock med røff pop - elektronika.
I am K annonserer nytt album og turné
Det siste året har det kritikerroste bandet I am K gitt oss låtene "Not Friends" og "Maniac". Nå er det klart at disse er en del av deres kommende andrealbum som slippes i mars 2020. De nye låtene tar de også med seg på norgesturné.
Vi gleder oss sykt mye til å dra ut og spille igjen! Vi skal spille veldig mye fra plata som kommer nå i mars, og det er alltid gøy å vise fram nye ting. Splitter ny plate, splitter nytt liveshow! Bra start på 2020! forteller gitarist i bandet, Nicholas van Ek.
I am K har blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. Clash Magazine mente de var et av de mest lovende bandene som spilte på Danmarks svar på by:Larm, Spot Festival 2016. I am K befinner seg i et musikalsk landskap som kan defineres som hard, kontant rock, melodisk pop og røff elektronika i en skamløs blanding. De er opptatt av å ikke låse seg til en sjanger og jobber hele tiden med å gå utenfor sin egen komfortsone.
Up Against The Phantom er et alternativt indierock-band fra Oslo som dukket opp fra intet våren 2015 da de ble plukket opp av NRK Urørt til å spille på Slottsfjellfestivalen.
Inspirert av band som My Bloody Valentine, The Cure, Sonic Youth, Pj Harvey m.fl. øser de ut støyende gitarvegger, drømmende melodilinjer, pulserende bassganger og hardtslående trommerytmer med trøkk og pønkeøs.
Bandet ga ut debutalbumet "Leave me innocent" i 2016, hvilket utløste festivaljobber og klubbkonserter i Norge og Sverige, i tillegg til en to ukers turné i Polen, Tsjekkia og Slovakia. Flere av låtene fra albumet har fått mye skryt og vært spilt på NRK P13 og NRK P3.

Lørd. 1. februar.
20.00 - 23.00
Bill. 200 / 150 ungdom u 26 år.
Arrangør Arendal Rock klubb