Gå til hovedinnhold

Forsiden

Livestream med Rebekka Lundstrøm m. Einar Fadnes

15.04.2020
Rebekka Lundstrøm
Det er tatt initiativ til en konsert uten publikum. Arrangører,frivillige og teknikere i samarbeid med Arendal Kulturnettverk har kommet opp med livestream konsept for å være med å støtte det lokale kulturlivet.

Arrangører, frivillige og teknikere i samarbeid med Arendal Kulturnettverk har kommet opp med livestream konsept for å være med å støtte det lokale kulturlivet. Arrangørforeningene: Munkebusiness og Arendal Rock klubb har mye teknisk utstyr som de vil at kulturlivet skal få mer glede av. Det er bestilt inn nytt filmutstyr som blant annet er finansiert av Saganatt komiteen i et spleiselag sammen med Munkebusiness, Arendal Rock klubb, Arendal Kommune ved Kulturkammeret og Rytmisk fabrikk.  

Rebekka Lundstrøm debuterte som låtskriver i 2017. Med god hjelp fra venner, lokale musikere og aktører ga hun ut sitt debutalbum «Carousel» i mars 2020. Albumet inneholder ni låter som er produsert av Einar Fadnes (soloartist/Jim Stärk) og innspilt, mikset og mastret av Rasmus Solem. Musikken hennes har klare referanser til country og folk og midt i melankolien finner vi også håp.

Livestream med Rebekka Lundstrøm m. Einar Fadnes
Torsdag. 16. April

Sted: Munkehaugen scene

Kl. 20.00 – 21.00
Vi oppfordrer til og Vippse artistene. 
Vipps. 98457885 Rebekka

Trykk på lenken
https://www.facebook.com/MunkehaugenScene/live/

 

Produsenter:
Tore Steen: Video / streaming
Pål Asperheim: Lys og scenedekor

Jan Gunnar Andreassen: Lydteknikk

Arr. Arendal Live15.04.2020