Gå til hovedinnhold

Nyheter

Frøkedal & Familien 28. feb.

Frøkedal tar på nytt turen til Munkehaugen med bandet Familien. Prosjektet har fått varm omtale av pressen her hjemme, så vel som The New Yorker og The Sunday Times.

25.02.2020

Hip Hop kveld//Jango og Simen Steinklev 21.feb.

I februar slipper Jango og Simen Steinklev fra Ladnera-kollektivet det nye albumet sitt, "Dårlig Tid"
Konserten vil være på Munkehaugen Scene, som er kjent for god stemning og enda bedre musikk. Gutta sparer ikke på kruttet og kommer til å spille mye både ny og gammel musikk.

06.02.2020

Programslipp våren 2020

Vi gleder oss til å presentere vårens program, Arendal Rock klubb står for den litt hardere musikken og Munkebusiness arr. forening for det litt annerledes programmet med en blanding av pop, rock, electronica, singer and songwriter og folk inspirert musikk.

30.01.2020

Sesong start med: I Am K // Up Against the Phantom

Arendal Rock klubb er først ute denne sesongen med I Am K ig Up Against the Phantom, I Am K er velkjent for mange fra før i arendalsområdet med sin tunge Indie rock med røff pop - elektronika.

24.01.2020

Arendal Swingklubb feirer 30 år.

Arendal Swingklubb ble stiftet i år 1990 og har vært et viktig bidrag til de danseglade med sine kursrekker og dansekvelder for hele regionen.

03.01.2020

Sprø Musikk fest lør. 7 des.

Etter 38 år er framtida for Sprø Musikk like usikker som verdenssituasjonen ellers. Avhengig av hva som skjer med Munkehaugen kultursenter og scene, kan dette være året for den aller siste Sprø Musikk? Ikke vet vi?! I 13 år nå har Eydehavnsbaserte Crawling Chaos samarbeidet med Munkebusiness om arrangementet. Og vi er fortsatt tro mot vår ideologi: Å presentere annerledes, litt rar musikk som man ikke får oppleve andre steder. Sammen med lokale band & musikere som får presentere sine ting for et annerledes, litt rart publikum.

05.12.2019

Hip Hop på Munkehaugen scene lør.3011

Hipe Block party på Munkehaugen scene lørdag 30.11
Arendalsbaserte Hipe har som hovedfokus å lage å spre toppkvalitets hip hop og urban musikk. Etter lange perioder i studio samt et par mindre supportkonserter er gjengen nå klare til å invitere hele Arendal til et kvalitetsshow uten sidestykke.

29.11.2019

Utsolgt Honningbarna konsert

Turnèavslutning på Munkehaugen scene. Et av våre viktigste mest markante band valgte i fjor høst og for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. Da hadde de akkurat gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, Voldelig lyd, der de blant annet spilte for et utsolgt Rockefeller.

21.11.2019

Asbjørn Ribe konsert 16.nov.

Kl. 21.00 blir den en samtale med Asbjørn Ribe om låtskriving og tekster. Asbjørn Ribe stiller denne kvelden med fullt band. Ribe skriver viser, spiller dem inn som popmusikk og fremfører dem som om hver kveld var den siste. Han har vært A-listet på NRK P1 med flere singler og har en stadig voksende fanskare”. Jeg ser bare deg er den vakreste kjærlighetssangen skrevet på norsk – noensinne!”-- -Norsk på norsk, NRK P1 ”.

08.11.2019

Americana og Country fra USA 31.oktober

Amerikansk norsk samarbeid,Genevieve Heyward er en ung og lovende Americana-artist fra Wisconsin, USA. På sin Ep, The River som kom 1. September, har hun teamet opp med den norske produsenten og multi-instrumentalisten Marcus Trana, nå bosatt i Wisconsin.

23.10.2019

I Was a King er tilbake. fre. 11. okt.

I Was a King er en av de de fremste representantene for en stadig mer utrydningstruet DIY/undergrunnspop-scene i Norge. Frontet av Frode Strømstad og Anne Lise Frøkedal, står bandet støtt fast ved troen på den gode melodien.

10.10.2019

Lady Moscow er tilbake til Munkehaugen. fre. 27. sept.

Musikken kan beskrives som en god blanding av folk’n’roll og Balkan-boogie, mens de flørter skamløst med sjangre som folkemusikk, rock, jazz, tango og sirkus. Den dype vokalen minner om giganter som Tom Waits, Nick Cave og Leonard Cohen.

24.09.2019

Rocklubben presenterer: Deception - Vordbid og Vingulmork

Arendal rock klubb starter høstsesongen med et heftig metalprogramfredag 20 sept. Etter en lang sommer er de klar for å sparke igang sesongen igjen.

19.09.2019

Arendal Figur & dukketeater forestilling 11 - 12 okt.

Arendal figur- og dukketeater har vært aktive i 50 år og Ute G.de Lange Nilsen Scarff var med og grunnla gruppa, hun er fremdeles med som instruktør og dukkefører! Første forestilling var i desember 1969 – og det har vært mange medlemmer i gruppa gjennom alle disse årene.

19.09.2019

12.09.2019