Munkehaugen kultursenter

Program 2021

Frøkedal & Familien 13 mai.

Vi blir aldri lei av Frøkedal sin milde stemme og glitrende melodier, nå er hun tilbake til Munkehaugen igjen. Kun 25 billetter i salg pga. korona regler.
Frøkedal & Familien sitt tredjealbum, Flora, er spelt inn låt for låt i løpet av ei ti dagar lang studioøkt: «Me lærte oss songane ved å spele dei live for publikum. Det kunne til tider vere halsbrekkande, men det var veldig ærleg. I studio spelte me inn live og hadde blikkontakt heile vegen.», seier Frøkedal. Frøkedal & Familien har gjort seg bemerka med sin milde, tidvis eksentriske, folkpop. Dei har skapt eit særeige lydbilete av vokal, elgitar, feler, orgel og trommer, samt klimpreinstrument som mandola og baglamas. Nå kjem bandet til Arendal for å presentere musikken der han høyrer heime: i eit rom med levande menneske til stades. Låtane på Flora strekk seg frå gyngade hippie-folk til indiepop og felerock. Musikken skildrar spennet mellom einsemd og framandgjering i ein kald verd – og draumen om tilknyting som alle har i seg.
Frøkedal & Familien har gjort ei rekkje turnéar og festivalkonsertar i inn- og utland. Prosjektet har fått varm omtale i The New Yorker og The Sunday Times, Spellemann-nominasjon og har spelt live på BBC Radio6. Frøkedal & Familien har også fått snuse på arenaformatet, som oppvarming for A-ha og Madrugada i Oslo Spektrum. Dei trivst likevel aller best på mindre scener, der dei kan stå tett og sjå publikum i kvitauget.

Frøkedal: vokal, gitar
Olav Christer Rossebø: fele, oktavfele, mandola, vokal
Ingeleiv Berstad: fele, oktavfele, baglamas, perkusjon, vokal
Erlend Ringseth: keys, vokal
Elisabeth Mørland Nesset: trommer, vokal

Foto credit. Vibeke Heide


https://www.youtube.com/watch?v=8ZqXDUBKiz8


Torsdag 13 mai (kr. himmelfartsdag)
Kl. 20.00
Dørene åpner 19.00
Arrangør. Munkebusiness arr. forening
Kun 25 billetter legges ut nå.

https://tikkio.com/tickets/21872-frokedal-og-familienmunkehaugen-scene 

Stillhouse//Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen

Stillhouse med Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen er tilbake. De solgte fullt hus sist gang de var på besøk. Nå er det dessverre begrenset med billetter. Kun 25 er ute i salg med dagens regler.
Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen. Har med en koffert med elektronisk lydsnadder og looper bass og stemmer, musikken varierer mellom akustiske og elektriske lydlandskaper. Unni og Steinar har begge svært uttrykksfulle stemmer, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte.
Steinar og Unni med releaseturné i forbindelse med det nye STILLHOUSE - album «On The Road». Blir reglene endret vil billettkjøpere få tilbud om ny dato eller refusjon. 

Dato 23 April
Dørene åpner .20.00
Konsert: 21.00
Billett: 350
Billett lenke